Actualitate

„Dodon se încăpățânează să fie singurul NEBUN declarat pro-rus”. „Diagnoza” i-a fost stabilită de un politician român important

Igor Dodon s-a remarcat pe parcursul timpului cu simptome clare de rabie, iar faptul că este un mancurt de înaltă calitate, nu mai este un secret pentru nimeni. Invitat în cadrul emisiunii „Ora Bucureștiului” de la postul de televiziune 10TV, deputatul român Petru Movilă a declarat: „ În ceea ce îl privește pe președintele Republicii Moldova, Dodon este un caz pierdut pentru românism, în condițiile în care Curtea Constituțională a declarat clar că limba vorbită peste Prut este limba română. Dodon se încăpățânează să fie singurul nebun declarat pro-rus și pare că nu înțelege care este menirea lui. El ar trebui să fie președintele Republicii Moldova, nu a intereselor Federației Ruse”. 

Amintim că președintele Republicii Moldova este cel mai ignorat din câți a avut statul moldovean până acum și nu a fost invitat oficial nicăieri în statele europene, de când a devenit președinte.

Sursa: 10TV.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *