Politică

Dodon se plânge pe viață grea: Noi acum trecem prin asemenea greutăți de care nu i le-ași dori nici Maiei Sandu

Socialistul Igor Dodon, aflat în arest la domiciliu, spune că peste jumătate de an va fi tot în Republica Moldova. „Mă voi ocupa de lucrurile utile țării. Voi fi aici, lângă oameni, lângă familie”, a declarat acesta, întrebat unde va fi și în ce calitate peste jumătate de an.

„Noi acum trecem prin asemenea greutăți de care nu i le-ași dori nici Maiei Sandu. Dar le vom depăși pe toate. Victoria va fi de partea noastră, sunt sigur!”, a declarat Dodon.

Vă amintim că fostul președinte de țară, a fost reținut pe 24 mai 2022 pentru 72 de ore, pe 4 dosare penale, printre care trădare de patrie, corupție sau îmbogățire ilegală.

Pe 26 mai, judecătorii l-au plasat în arest la domiciliu pe Igor Dodon pentru 30 de zile, deși procurorii au cerut menținerea acestuia după gratii. De asemenea și cumnatul lui Dodon, bănuit în dosarul de îmbogățire ilicită, drept complice, a fost trimis pentru o lună în Penitenciarul 13.

Ulterior, Igor Dodon a respins toate acuzațiile care i s-au adus și a declarat că poate proba fiecare sumă de bani care a fost ridicată de procurori din casa sa, acestea fiind legal acumulate din salariu.

La 31 mai, Curtea de Apel a menținut decizia primei instanțe, prin care Igor Dodon a fost plasat în arest la domiciliu. „Magistrații au lăsat aceeași decizie. Vreau să declar că mă consider nevinovat”, a declarat Dodon.

Sursa: Unimedia.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Da cât timp Porcodonul asta va deschide Ritul sau ?
    Deatata după atâtea decenii de guvernare comunistosocialistoBanditesca în Porcaria Porcului dodon, Porcodonul sa trezit ca în Porcaria lui e foarte greu de trăit !

  2. Uitați-vă la acest Rit umflat de minciuni, Hoții, kulioce, imobile, fonduri bănești, unități de transport cum manipulează!!!!!!!
    Porcodonul și galina
    La perete ca și Ceaușescu cu Ileana !

  3. „Dodon se plânge pe viață grea”. Această exprimare nu e românească. Cred că e în „limba de stat”.

  4. „Mă voi ocupa de lucrurile utile țării….” Adică ”și țării”, că atâta timp cât s-a crezut mare și tare a chivernisit în interesul rușilor, în interes personal și bineînțeles în favoarea interlopilor stataliști. Acest individ nu pricepe că timpul lui a apus. A intrat ca un depravat la putere și va ieși ca un golan ordinar. Există ac și pentru cojocul lui de trădător și tâlhar incorigibil.

  5. Dodoloaie, mega-oaie, demn urmaș al PKUS-lui, trompeta dogită a Kremlinului, mare trădător și mare infractor, nu mai reprezinta nici poporul pe care l-a jefuit și păcălit, nici pe mă-sa. Toată lumea o știe că, pentru acest individ toxic, a guverna înseamnă a fura. Se vede și din cosmos că ticălosul ăsta este strangulat de frică. Problema e cum se poate scăpa de lepra dodoasca. In mod normal, dacă mai are un dram de respect pentru acest popor, singur ar trebui sa se predea. Să de Dumnezeu să nu mai fie liber nici el, nici Famiglia. Într-o țară normală și dreapta era încarcerat de multa vreme. Vorba aia: n-au dracii suficiente cazane și smoala pentru cate păcate are diavolul Dodo fata de tara și popor. Da, să o lase în pace pe d-na Președinte Maia Sandu. Fosila bolșevică Dodoloaie, cap in forma de tigaie, nu face nici cât un nasture de la sacoul superbei Maia Sandu.

  6. Ba Adita , ti consideri ca toti oligarhii trebuie sa stea liberi?

    Problema in romaniea e ca nu au fost toti arestati , iar cei arestati au ‘iesit’ mult prea repede.

    Parerea ta pute si peste ocean/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *