Politică

Dodon visează la ELIMINAREA Partidului Liberal de la guvernare

Igor Dodon nu exclude că liderul Partidului Liberal ar urmări declanşarea alegerilor anticipate, sperând că formaţiunea sa va acumula mai multe voturi. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni la Moldova 1.

Ce doreşte PL? Nu face oare jocul altei extreme, al PCRM? Am avut asemenea cazuri în trecutul istoric”, a menţionat Igor Dodon.

Politicianul a explicat şi ce ar avea de câştigat liberalii în cazul unui scrutin anticipat. „În condiţiile în care situaţia politică e dificilă şi se merge la anticipate, aceste extreme, de dreapta şi de stânga, speră foarte mult că vor avea de câştigat. Dar ele nu înţeleg un lucru, că după următoarele anticipate, cel mai probabil, 95 la sută, PL nu va face parte din guvernare”, a precizat acesta.

Igor Dodon a mai adăugat că deocamdată, nu a discutat cu liderii AIE privind candidaţii înaintaţi la funcţia de preşedinte, însă acest lucru ar putea să se întâmple în următoarele zile. Asta dacă partidele din Alianţă vor găsi un compromis între ele şi vor identifica trei, patru candidaturi.

via Publika.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *