Social

Doi bărbați au ajuns la spital, după ce mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit violent de un copac. Ce spune poliția

Duminică seara, 15 ianuarie, doi bărbați au ajuns la spital cu diverse traumatisme în urma unui accident rutier. Potrivit poliției, mașina în care se deplasau cei doi a derapat de pe traseu, izbindu-se violent de un copac de pe marginea unui drum din apropierea satului Tabani, raionul Briceni. Oamenii legii presupun că o cauză a accidentului ar putea fi faptul că automobilul nu era echipat corespunzător pentru sezonul de iarnă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19:20, pe traseul G-5 în apropierea satului Tabani. Șoferul, un bărbat ân vârstă de 35 de ani din Caracușenii Vechi, raionul Briceni, care conducea un Opel Vectra, „neechipat corespunzător sezonului de iarnă”, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac, relatează serviciul de presă al Poliției Naționale.

Astfel, în urma impactului, conducătorul automobilului s-a ales cu mai multe leziuni, fiind transportat la spitalul din Briceni în stare inconștientă.

Al doilea bărbat, de 53 de ani, care se afla în calitate de pasager pe bancheta din față, a avut și el nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Ulterior, șoferului i-au fost prelevate probele biologice pentru a stabili dacă acesta s-ar fi aflat sau nu în stare de ebrietate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *