Actualitate

Doi dealeri de droguri reținuți. Unul dintre ei a încercat să părăsească R. Moldova

În urma investigațiilor efectuate de către poliție, s-a stabilit că pastilele Subutex erau întroduse în țară prin contrabandă din Franța, iar ulterior pe teritoriul țării prin antrenarea dealerilor erau comercializate consumatorilor la prețul de 700-900 lei per pastilă.

Totodată, au fost infiltrați agenți de investigații sub acoperire, fiind efectuate achiziții de control și procurate droguri de la suspecți. Astfel, au fost acumulate probe concludente în privința persoanelor.

Astfel, la 14 iulie, cu ajutorul angajaților Inspectoratului Național de Patrulare, la intrarea în orașul Durlesti a fost stopat un automobil, la volanul căreia se afla unul dintre suspecți cu vârsta de 35 de ani. În urma perchezițiilor efectuate de polițiști în automobil au fost depistate și ridicate 28 de comprimate Subutex.

Al doilea suspect a fost reținut la Leușeni, iar în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acestuia au fost depistate 144 de pastile Subutex.

Valoarea totală a pastilelor sechestrate și scoase din circuitul ilicit este de aproximativ 100 000 lei.

Suspecții au fost arestați pe un termen de 30 de zile. Poliția reiterează că distribuirea drogurilor prevede răspundere penală, iar persoanele riscă privațiune de liberate de la 7 la 15 ani.

Sursa: moldova.org


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *