Actualitate

Doi deţinuţi au fugit de la Curtea de Apel cu CĂTUȘELE LA MÂINI

Cei doi indivizi au fost prinşi cu câteva zile în urmă în timp ce încercau să fugă din România prin Vama Albiţa. Unul era căutat în Elveţia, iar celălalt în Portugalia pentru furturi din locuinţe şi societăţi comerciale.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a demarat o anchetă în cazul a trei poliţişti care i-au însoţit la Curtea de Apel Iaşi pe cei doi bărbaţi care au reuşit să evadeze.

‘Bărbatul în vârstă de 29 de ani era dus la Curtea de Apel cu mandat de arestare provizorie pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii săvârşite pe teritoriul Elveţiei, iar cel de 38 de ani fusese condamnat la paru ani de închisoare pentru tăinuire bunuri furate, faptă săvârşită în Portugalia în anul 2009. Sunt desfăşurate activităţi de căutare de reprezentanţii IPJ Iaşi, sprijiniţi de reprezentanţii IPJ Vaslui. Conducerea IPJ Vaslui a dispus efectuarea de verificări pentru a se stabili dacă poliţiştii aflaţi în escortă şi-au îndeplinit corect atribuţiunile de serviciu’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *