Ultima oră

Doi moldoveni în finala concursului „Mamaia copiilor”

Peste 3000 de copii cu vârsta între 5 şi 17 ani au luptat pentru cele 71 de locuri din marea finală a concursului „Mamaia copiilor 2010”. A doua etapă a preselecţiei s-a încheiat duminică seara la Bucureşti.

Diana Brescan are 14 ani şi a va concura în categoria de vârstă 14-17 ani. „Sper că publicul şi juriul n-au remarcat emoţiile mele şi am reuşit să demonstrez tot ce am putut ”, a spus Diana după interpretare. „O urmăresc de mai multă vreme pe Diana Brescan şi m-a impresionat această tânără cu o voce de excepţie. A mai câştigat câteva concursuri în care am jurizat şi sunt sigur că Moldova se mândreşte cu astfel de talente”, a spus compozitorul Viorel Gavrilă.

Ştefănel Roşcovan participă pentru a doua oară la festivalul „Mamaia copiilor”. Prima dată a evoluat în anul 2006, când doi concurenţi din Moldova s-au calificat în premieră la acest concurs. Atunci Mihaela Chisnencu a câştigat Trofeul concursului, iar Ştefănel Roşcovan un premiu special. De această dată Ştefan Roşcovan va evolua în categoria „Grupuri mici” în care va cânta în duet cu Mădălina Lefter din Iaşi, câştigătoarea Trofeului de la Mamaia din anul 2007. Duetul „Solaris” a fost pregătit pentru acest concurs de compozitorul Nicolae Caragia.

Compozitorul Claudiu Bulete, a spus că Ştefan Roşcovan are un viitor strălucit în muzica românească. „Ştefănel impresionează la fiecare concurs şi sunt sigur că va avea o carieră frumoasă în domeniu. El este deja un adevărat artist”, a spus compozitorul.

Diana Brescan şi Ştefan Roşcovan vor mai participa în această vară şi în concursul ”Cerbuşorul copiilor”. Diana s-a calificat deja în finală, iar Ştefănel şi Mădălina vor evolua în duet în a doua etapă de preselecţie, care va avea loc pe 27 mai la Bucureşti. Finala va avea loc în august curent.

Sursa: infoprim

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *