Actualitate

Doi șoferi moldoveni au încercat să treacă hotarul fără permis de conducere

Moldoveanul descoperit în punctul de trecere Palanca s-a prezentat la volanul unui autocamion de model MAN, cu numere de înregistrare de Chişinău. Poliţiştii de frontieră au solicitat la controlul de rigoare actele de călătorie personale şi documentele pe mijlocul de transport, adiţional şi permisul de conducere.

La cererea angajaţilor Poliţiei de Frontieră să-l prezinte, bărbatul a recunoscut că nu-l deţine. Din declaraţiile sale s-a aflat că permisul i-a fost ridicat în Federația Rusă de către inspectorii de poliție, pentru careva încălcări de circulaţie.

Fără permis de conducere s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, prin punctul de trecere Giurgiuleşti-Galaţi, un alt moldovean de 19 ani, din raionul Cahul. Tânărul conducea un autoturism de model Honda Civic, înmatriculat în Bulgaria. În urma verificarii actelor prezentate la control, poliţiştii de frontieră au stabilit că şoferul nu deţinea permisul de conducere, mai mult, urmare a verificării acestuia în baza de date s-a constatat că baiatul nici nu avea permisul.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *