Social

Doi tineri din Chișinău fabricau și comercializau amfeamină. Poliția a pus mâna pe ei

Aceştia au fost prinşi pe traseul Chişinău-Bălţi într-un automobil cu aproximativ 5 kg de amfetamină, un pacheţel de marijuana, un pistol Makarov cu şapte cartuşe şi 500 de euro proveniţi din vânzarea drogurilor.

Poliţiştii au aflat că suspecţii plănuiau să se ducă în pădurea de lângă satul Codreanca, raionul Străşeni, pentru a fabrica o cantitate deosebit de mare de amfetamină. Bărbaţii au fost reţinuţi imediat după fabricarea drogurilor.

În apartamentul închiriat de suspecţi oamenii legii au mai găsit marijuana, praf de aluminiu şi comprimate asemănătoare cu pastilele ecstasy, precum şi ustensile pentru reacţii chimice, seringi de diferite mărimi, un cântar şi un aparat pentru consumul de droguri.

Tinerii, cu vârstele cuprinse între 25 şi 27 de ani, originari din municipiul Chişinău, sunt învinuiţi de punerea în circulaţie ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă de la 7 până la 15 ani de închisoare. 

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *