Actualitate

Doi traficanţi români opriți la graniță cu o tânără moldoveancă de 17 ani. Urma să ajungă în Italia pentru prostituție

Angajații Poliției de Frontieră, în comun cu colegii din România, au reușit să prevină un caz de trafic de ființe umane. Pe sensul de ieșire din țară prin punctul de trecere Cahul, s-a prezentat un mijloc de transport, cu numere de înmatriculare românești, în care se aflau doi cetăţeni români cu vârste de 42 şi, respectiv, 54 de ani, și o tânără moldoveancă de 17 ani, care au declarat că merg în România. 

La verificarea actelor de călătorie a minorei, inspectorii controlului de frontieră au observat că pașaportul a fost eliberat pe 1 iulie, iar procura a fost perfectată cu aproximativ două ore înainte de a sosi în punctul de trecere.

Luați la întrebări, bărbații s-au încurcat în declarații, susținând că se cunosc de două luni cu mama fetei, care a și încredințat minora pentru a o duce în vacanță la o rudă din Italia. Între timp, minora declara că va sta în România câteva zile, după care urma să ajungă în Italia, fără să precizeze scopul deplasării.

Polițiștii de frontieră au apelat la ajutorul colegilor din România, iar în urma verificărilor s-a constatat că bărbații figurau ca fiind implicați în trafic de ființe umane.

sursa: realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *