Externe

„Don-don” Kadîrov a publicat o fotografie cu Delimkhanov „în viață și sănătos” după ce în presă a apărut zvonuri despre lichidarea asistentului liderului cecen

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a postat o fotografie pe canalul său neoficial de Telegram cu deputatul Dumei de Stat Adam Delimkhanov care ar confirma că este „în viață și sănătos, și nici măcar nu este rănit”. Kremlinul a reacționat alarmant la informațiile despre rănirea lui Delimkhanov, potrivit Realitatea.md.

Kadîrov a menționat că a știut „de la începutul umpluturii false” că totul era în regulă cu Delimkhanov, dar „a decis să demonstreze tuturor, în primul rând ucrainenilor, în ce măsură media lor s-a scufundat”.

„Asta este cât de mult trebuie să-ți lipsești publicul pentru a minți în mod flagrant, știind că minciunile pot fi respinse. Și când am adăugat combustibil focului, autorii falși înșiși au crezut în basmul lor”, a spus el.

Vă amintim că în presa rusă și cea ucraineană au apărut zvonuri despre lichidarea sau cel puțin rănirea asistentului liderului Ceceniei, Ramzan Kadîrov. Este vorba despre comandantul Adam Delimkhanov, care este membru al Parlamentului, precum și șef al diviziei cecene a Gărzii Naționale ruse. Acesta este considerat în general al doilea cel mai înalt oficial al regiunii caucaziene, după Ramzan Kadîrov.

Președintele Parlamentului rus a declarat însă că oficialul este în viață și este bine, după ce au fost zvonuri că acesta a fost ucis sau rănit în Ucraina. ”Tocmai am vorbit cu el. Este viu și sănătos. Nu numai atât, dar vă dorește tuturor multă sănătate”, a declarat Viaceslav Volodin, președintele Dumei, în fața legislatorilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *