Internațional

Donald Trump pledează nevinovat de tentativă de răsturnare a rezultatului alegerilor prezidenţiale din 2020 în Georgia

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, inculpat cu privire la o tentativă de răsturnare a rezultatului alegerilor prezidenţiale din luna noiembrie 2020 în statul Georgia, a pledat nevinovat, potrivit unui document judiciar depus joi, relatează News.ro.

Acesta este cel de-al patrulea dosar penal în care magnatul în domeniul imobiliar este inculpat.

Miliardarul candidează la învestirea republicană, în care este favorit, în vederea alegerilor prezidenţiale din 2024.

Vă amintim că la 25 august, Donald Trump s-a prezentat la închisoarea din comitatul Fulton, din Atlanta pentru a se conforma ca inculpat rigorilor legale ce decurg din acuzaţiile care i se aduc în legătură cu efortul său de a anula pierderea alegerilor din 2020 în statul Georgia, acesta fiind cel de-al patrulea dosar penal deschis fostului preşedinte în acest an.

Trump a fost de acord la începutul acestei săptămâni cu o cauţiune de 200.000 de dolari şi cu alte condiţii de eliberare, inclusiv să nu folosească reţelele de socializare pentru a-i viza pe co-inculpaţi şi pe martorii în dosar.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. In state inrebare e “A fi sau A nu fi” ca unic stat in lume unde primeaza dreptul individului, nu turma. Neomarxistii-globalisti controleaza toate ramurile guvernului, statele unite are sute de prizoneri politici, da suna neverosimil, dar adevarat. Si Trump a ajuns fata miscarii de rezistenta dfata de acesta clica bipartita, deaceea se depun efertori deja nevoalate in obraznicia lor, de eliminare a lui de pe scena politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *