Actualitate

Dorin Chirtoacă: „Zinaida Greceanâi și Ion Ceban sunt mincinoși. Îi voi da în judecată”

Primarul a fost nemulțumit de declarațiile lui Ion Ceban, reprezentantul Zinaidei Greceanîi la fotoliul primăriei, despre prețul troleibuzelor procurate. Ion Ceban a lansat o serie de zvonuri că troleibuzele cumpărate pentru transportul public din capitală ar fi mult mai iefitne decât arată datele din Primărie. Acesta a susținut un briefing unde a prezentat documente solicitat de la compania Skoda, cu prețurile indicate de 400 mii euro pentru o unitate.

„Și eu am facut de toate, recunosc. M-am scăldat într-un havuz fără apă, am ajuns prin subterane, mai să ies prin țevile cetățenilor. M-am cățărat pe pereți, valeriană n-am băut, dar am reușit să-mi prezint proiectele”, afirmă Chirtoacă.

Mai mult, primarul degrevat spune că această campanie a fost mai mult una de clarificare, la fel cum va fi și scrutinul din 28 iunie. Acesta susține că prin această cale se va „alege grâul de neghină, cine este pentru dezvoltarea europeană și cine nu”.

„Această campanie a fost una de clarificare, alegerile au fost de clarificare. Nu poate fi în istoria unui popor, de două ori în aceeași zi să se întâmple lucruri rele. Aceste alegeri și această campanie s-a desfășurat așa cum mi-am inchipuit. Știam că va fi una murdară. Până la urmă, ajungem la concluzia că până și socialiștii ne-au făcut campanie”, susține Chirtoacă.

Chirtoacă mai spune că nu vrea să accepte să fie „răul mai mic”.

„Votăm răul mai mic, sau votăm dezvoltarea europeană a Chișinăului. Nu accept să fiu răul mai mic, pentru cei care vor să promoveze acest calificativ”, menționează Chirtoacă.

Mai mult, acesta a ținut să mulțumească tuturor partidelor care au susținut și îndemnat alegătorii să-l voteze în turul doi al alegerilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *