Actualitate

Două accidente TRAGICE au luat viața a doi copii și a mamei unuia dintre ei. Șoferii erau băuți la volan

Potrivit Inspectoratului Național de Poliție, accidentul de la Sângerei s-a produs pe 25 mai, între localitățile Romanovca și Pepeni Noi. La volanul automobilului se afla un bărbat de 24 de ani, în stare avansată de ebrietate și fără permis de conducere. Acesta a pierdut controlul volanului, a derapat de pe drumul acoperit cu pietriș și a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea carosabilului. Acul vitezometrului indica 90 km/h, viteză mult mai mare decât limita permisă pe un drum de țară.

În consecință, soția, în vârstă de 19 ani, a decedat pe loc, iar copila, de aproape un an, a murit în secția de reanimare a Spitalului raional din Sângerei. Cel de-al treilea pasager, un băiat, de patru ani, care este ruda femeii, a fost transportat la Institutul Mamei și Copilului. Solicitată de IPN, ofițerul de presă al instituției, Natalia Lesnic, a declarat că băiatul a fost internat în secția reanimare, starea lui fiind gravă, dar stabilă.

Șoferul s-a ales cu o fractură la picior și a fost internat în spitalul raional din Sângerei. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar bărbatul urmează să fie reținut.

Accidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică s-a produs pe strada Albișoara din capitală. La volanul mașinii era un tânăr de 25 de ani, iar pe bancheta din față – soția însărcinată, în vârstă de 22 de ani, cu minorul în brațe. Tânără familie este domiciliată în satul Coșnița din Dubăsari.

Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un panou publicitar. În timpul impactului, atât șoferul, cât și soția sa nu aveau cuplate centurile de siguranță. În consecință, copilul de câteva luni, pe care femeia îl avea în brațe, a decedat la spital. Cei doi adulți au suferit traumatisme.

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *