Actualitate

Două depozite de petrol din Breansk sunt în flăcări. Orașul rusesc de lângă hotarul cu Ucraina este un punct strategic prin care este alimentată armata rusă invadatoare

Două locații din orașul rusesc Breansk, din vestul Rusiei, unde este depozitat petrolul, sunt în flăcări, potrivit numeroaselor rapoarte de informații de pe platformele de socializare.

O bază miltiară rusă se aflp în apropierea orașului rusesc situat la aproximativ 100 de kilometri de granița cu Ucraina. Orașul este un punct cheie de tranzit pentru tehnica militară rusească pe drumul spre Ucraina. Petrolul este, de asemenea, crucial pentru efortul de război al țării.

Numeroase videoclipuri au arătat un depozit de petrol aprins, precum și o rafinărie aparținând statului rus Rosneft, spun rapoartele online în timp ce furnizau coordonatele de geolocalizare.

Breansk, noaptea de 24 spre 25 aprilie.

OSINTdefender pe Twitter a spus că depozitul de petrol se numește „Drujba” (prietenie). Nu este clar dacă petrolul de acolo este atașat de conducta omonimă care pompează hidrocarburi spre vest.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *