Actualitate

Două femei s-au sinucis împreună cu cei șase copii ai lor. Micuții erau înfiați

Dovezile preliminare arată că accidentul pare să fi fost provocat intenționat de către cele două femei de 39 de ani, scrie libertatea.ro.
„Avem motive să credem că accidentul a fost provocat. Toate acestea se bazează pe informații preliminare”, a spus căpitanul Greg Baarts, cel care se ocupă de acest caz.

„Vă pot spune că a fost o scenă foarte confuză, deoarece nu existau urme de frânare, nu exista nici un indiciu despre motivul pentru care vehiculul a turat peste 75 de metri și a plonjat apoi în Oceanul Pacific”, a mai spus el.
Autoritățile au găsit trupurile neînsuflețite a trei dintre copiii cuplului, Markis Hart, 19 ani Jeremiah Hart, 14 ani, și Abigail Hart, 14 ani. Restul copiilor, Hannah Hart, 16 ani, Devonte Hart, 15 ani și Sierra Hart, 12 ani, sunt dați dispăruți.

Misterul înconjoară tragicul accident dat fiind faptul că nimeni nu a văzut momentul în care mașina a ieșit de pe carosabil.

Anchetatorii au obținut un mandat de percheziție pentru casa familiei Hart. Aceștia speră să găsească dovezi cu privire la motivul sinuciderii.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *