Actualitate

Două filme cu scene fierbinţi, în care actorii chiar au avut relații intime în faţa camerei

Dacă înotăm împotriva curentului, spre cinema de artă și filme străine – găsim numeroase exemple de sex real, efectiv pe ecran, nesimulat. Există zeci de exemple de sex nesimulat în cinema și iată 10 dintre cele mai faimoase (sau infame) exemple, via Whatculture.com.

Antichrist (2009), regia Lars Von Trier

Scene reale de sex, dar executate de dubluri, au fost şi în filmul lui Lars Von Trier, în care Charlotte Gainsbourg şi Willem Dafoe filmează un cuplu ce alunecă încet-încet pe panta nebuniei şi a autodistrugerii. Von Trier formează în relanti şi de foarte aproape momentul copulaţiei.

L’inconnu du lac (2013)

Un impresionant thriller, filmul lui Alain Guiraudie s-a bucurat de critici entuziaste la lansarea sa în 2013, fiind proiectat în secțiunea Un Certain Regard a Festivalului de Film de la Cannes, unde a câştigat premiul independent Queer Palm pentru cel mai bun film cu tematică LGBT.

Filmul se referă la „partea gay” a unui loc de croazieră populară pentru homosexuali, pe un lac însorit, strălucitor.
Un fel de noir în stilul lui François Ozon (se simt rezonanţe şi influenţe din „Piscina” acestuia), filmul lui Guiraudie este explicit și plin de nuditate, deși pentru sexul nesimulat şi extrem de graphic s-au folosit dubluri ale actorilor. Cu toate acestea, este una dintre cele mai bune filme erotice din ultimii ani, un thriller carnal care arată cât de departe a ajuns cinematogafia gay. 

Sursa: eva.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *