Ultima oră

Două tentative eşuate de suicid în capitală

Medicul-coordonator al Serviciului de Urgenţă din capitală, Maria Şamatailo, a remarcat că bărbatul de 40 de ani, din comuna Bubuieci, şi-a pus cuţitul la gât şi a spus familiei că se sinucide. A stat aşa aproape 2 ore, timp în care a venit un echipaj al poliţiei şi ambulanţa, care au încercat să-l convingă să lase jos cuţitul. Bărbatul şi-a aplicat până la urmă o rană superficială şi, însângerat, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă.

Un alt bărbat, de 33 de ani, din capitală s-a spânzurat, dar a fost scos la timp din laţ de soţie, care a chemat ambulanţa. Bărbatul a fost dus la spital.

Un băiat de 8 ani, care traversa bd. Dacia în preajma centrului comercial de pe viaduct, a fost lovit de un Volkswagen-Passat şi târât câţiva metri sub ochii îngroziţi ai mamei sale. Copilul a fost internat la Centrul Mamei şi a Copilului cu fractură de coaste, multiple plăgi şi comoţie cerebrală.

Două adolescente din comuna Băcioi, ambele de 17 ani, care se deplasau cu un scuter, au fost lovite de un automobil Volkswagen-Passat. Şoferul a părăsit locul accidentului. Una din fete a suferit fractura antebraţului drept, şi plagă în regiunea mandibulei, iar cea de a doua – fractura oaselor antebraţului. Fetele au fost internate la spitalul „Valentin Ignatenco”.

Duminică ziua şi în noaptea spre luni, 3 mai, Serviciul de Urgenţă din capitală a înregistrat 674 de apeluri, inclusiv la 84 de cazuri de infecţii virale acute, 93 de cazuri de traumatism, 5 ictusuri cerebrale şi un infarct miocardic.

Sursa: info-prim

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *