Bună Dimineața

Două violuri + două zile = ZERO demisii

Să fie violați doi copii care nu au facut niciun rău nimănui, doi pici nevinovați să fie batjocoriți, iar voi să stați la cald, pe scaune comode?! Viața a doi copilași a fost distrusă înainte să înceapă de-a binelea, iar voi v-o continuați liniștiți?

Desigur, perfect ar fi, prin efectul domino, să cădeți cu toții, ca o mare familie de șmecheri ce sunteți. Dar mi-am zis că nu e bine să le vreau pe toate odată. Ar fi frumos, totuși, ca începând cu primarul Căușeniului, Grigore Repeșciuc, și cel al satului Tocuz, Alexandru Țurcanu, să urmeze mai groșii, precum șeful Inspectoratului General al Poliției, Ion Bodrug, apoi Ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, să nu uităm, desigur, și de stimata doamnă Valentina Buliga, ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei.

Nu cred că are sens să continui. Nu are niciun sens să explic de ce-mi permit aceste familiarități. Supărarea mea nu este unica, suntem cu toții indignați, stupefiați și scandalizați de calmul vostru, a celor care chiar și atunci când pur și simplu se întorc acasă sunt protejați de geamuri blindate și bodyguarzi.

Nu provocați decât dezgust!

P.S. Precizez că săptămâna trecută, la distanța de două zile, au fost violate două fetițe în vârstă de doi și, respectiv, patru ani. Aceste tragedii s-au întâmplat în orașul Căușeni și satul Tocuz, r. Căușeni. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *