Istorie

Dovada unor civilizații antice care au trăit pe Pământ? Șurub fosilizat de 300 de milioane de ani

O echipă de cercetători ruși, cunoscută sub numele de Grupul Kosmopoisk, care investighează OZN-urile și activitățile paranormale, susține că a găsit un șurub de un inch încastrat în interiorul unei roci vechi de 300 de milioane de ani. Ei spun că șurubul rămâne o formă străveche de tehnologie care dovedește că extratereștrii au vizitat Pământul cu milioane de ani în urmă.

Oamenii de știință ruși au descoperit, din întâmplare, ciudatul artefact în timp ce analizau craterul format după căderea unui meteorit în regiunea Kaluga. Pe fundul craterului au găsit un obiect misterios, asemănător cu un șurub din zilele noastre.

Descoperirea artefactului a fost derutantă, iar cercetătorii nu știau ce să creadă despre el. Să fi venit din spațiu? Este acest șurub o dovadă a unor civilizații antice care au trăit pe Pământ cu milioane de ani în urmă? Sau este doar o altă creatură marină fosilizată?

Misterul din spatele șurubului

După o analiză paleontologică, s-a dovedit că vârsta artefactului era undeva între 300 și 320 de milioane de ani. Artefactul a fost analizat cu ajutorul tehnologiei cu raze X, ceea ce le-a oferit cercetătorilor un alt șoc. Se presupune că un alt șurub era prezent în interiorul acestuia, scrie gadgetreport.ro.

Mulți oameni de știință au încercat să explice originea și detaliile șurubului. Câțiva oameni de știință au sugerat că ar putea fi rămășițele unor Crinoide (Animale marine care alcătuiesc clasa Crinoidea a echinodermelor).

Mulți refuză să creadă că avem de-a face cu Crinoide, deși aceasta este cea mai exactă explicație. Scepticii adoră să demonteze descoperiri ca aceasta, oferind un răspuns mult mai direct, sugerând că nu este nimic, probabil rămășițele unei vechi fabrici, ale unui vehicul sau orice altceva.

Așadar, ce este mai exact? Este doar un alt crinoid sau o dovadă că viața extraterestră a fost prezentă pe Pământ cu milioane de ani în urmă?

Cum este posibil ca un șurub să fi supraviețuit „intact” timp de 300 de milioane de ani? Acestea sunt câteva întrebări la care cercetătorii trebuie să se răspundă pentru a obține o imagine completă a acestui obiect. Deocamdată, misterul șurubului de 300 de milioane de ani rămâne nedezlegat.

Sursa Stiripesurse

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *