Actualitate

Dronele ucrainene au găsit un „cimitir de tancuri” uriaș la zece mile în interiorul Rusiei, demonstrând amploarea șocantă a pierderilor suferite de armata lui Putin

Dronele spion au localizat un „cimitir de tancuri” masiv la zece mile în interiorul Rusiei – subliniind și mai mult amploarea pierderilor pe câmpul de luptă ale lui Vladimir Putin.

Zborurile de recunoaștere efectuate de o unitate de informații ucraineană cu sediul într-un buncăr secret din apropierea graniței au filmat zeci de piese de echipament militar avariate aruncate într-un câmp.

Imaginile din satelit au confirmat că nu existau vehicule pe amplasamentul din satul Golovchino când Putin și-a declanșat invazia pe 24 februarie și doar câteva vehicule pe 17 martie.

The Sun a primit acces exclusiv pentru a se alătura echipei ucrainene care lansează zilnic drona Leleka, construită în Ucraina, în spațiul aerian rusesc cu o catapultă.

Dispozitivul al cărui scop principal este să caute tunuri de artilerie rusești care sunt folosite pentru bombardarea Ucrainei – poate zbura până la 2 ore și jumătate.

Am numărat 57 de vehicule militare, inclusiv cel puțin 17 tancuri . Păreau a fi T-72 și T-90.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *