Social

”Drum lin, în sus spre stele, dragă colegă!”. O polițistă, diagnosticată cu cancer, s-a stins din viață într-un spital din Turcia

După o luptă crâncenă cu o boală incurabilă, Alexandrina Iacub, tânăra polițistă în vârstă de 28 de ani, din Onițcani, Criuleni, s-a stins din viață, într-un spital din Turcia. Anunțul a fost făcut de către Inspectoratul General al Poliției (IGP), potrivit Ziarul de Gardă.

„(…) Noaptea trecută colega noastră s-a stins din viață la vârsta de 28 ani, într-un spital din Turcia.

În aceste momente grele, întreaga echipă a Poliției Naționale este alături de familia îndoliată căreia îi transmitem sincere condoleanțe. Drum lin, în sus spre stele, dragă colegă!”, se spune într-un mesaj publicat de IGP.

„(…) Totul a început banal și simplu, cum se întâmplă la toți cei care sunt diagnosticați, pentru că nimeni nu așteaptă și nu își dorește să primească astfel de noutăți. Vă redau povestea mea din două simple motive: în primul rând, să vă motivez cel puțin o dată pe an să mergeți la medic și să faceți investigații astfel încât să nu lecuiți, dar să anticipați, și al doilea motiv este ca să vă încurajez să contribuiți la o faptă nobilă.

Până nu demult ducem o viață obişnuită, muncă, casă, probleme pe care îmi păreau foarte grele, însă acum înțeleg că mă greşeam amarnic. Primele clipe de şoc au fost când rezultatele unui control de rutină au dat diagnoza boală hodgkin scleroza nodulara. În acel moment, nimeni din anturajul meu nu a crezut și am insistat pentru analize repetate care cu părere de rău au confirmat acest lucru (…)”, declara anterior tânăra.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *