Internațional

Duelul magicienilor în Arsenal – Barcelona

"Tunarii" lui Arsene Wenger vor să-şi ia revanşa în faţa catalanilor după finala competiţiei pierdută în urmă cu patru ani. După insuccesul din campionat, de la Birmingham, Arsenal este gata de o revenire prin care să răpună echipa momentului de pe bătrânul continent.

Marea grijă a antrenorului londonezilor Arsene Wenger este accidentarea pe care Fabregas a suferit-o la Birmingham, o decizie în cazul său urmând să fie luată cu câteva ore înainte de startul meciului.

"Fabregas este un jucător foarte bun, dar nu trebuie să uităm că fără el Arsenal a învins pe FC Porto cu 5-0", a comentat tehnicianul catalanilor, Pep Guardiola.

De asemenea, de la Arsenal mai lipsesc Aaron Ramsey, Robin Van Persie, Kieran Gibbs şi Johan Djourou.

De partea cealaltă, Guardiola are si el probleme cu accidentările. Iniesta si Abidal nu vor juca, in timp ce Gerard Pique este incert.

În a doua partidă a serii, Internazionale Milano are o misiune aparent facilă pe teren propriu, urmând să întâlnească ŢSKA Moscova. În procesul de pregătire a acestui meci, tehnicianul italienilor, Jose Mourinho a efectuat o vizită la Moscova, asistând la meciul din etapa a doua a Premier Ligii Ruse, dintre ŢSKA şi Dinamo Moscova.

După onlinesport

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *