ActualitateExterne

După 15 zile, Cristian Molnar este în continuare dispărut

După două săptămâni de căutări, trupul lui Cristian Molnar, românul luat de apele râului Natisone, încă nu a fost găsit. Între timp, ultimele apeluri telefonice ale fetelor sunt analizate cu atenție, potrivit mediafax.

„Drone, elicopter, pompieri și scafandri. Toți sunt la Premariacco ca în fiecare zi”. În localitatea din provincia Udine, timpul pare să se fi oprit la 31 mai, doar că de două săptămâni autoritățile îl caută pe Cristian Casian Molnar, ultimul dispărut în tragedia de la Natisone.

„Nicio veste”, actualizează primarul, care urmărește zilnic evoluția operațiunilor.

Căutările trebuie să țină cont de fluctuațiile meteorologice din ultimele zile, ale căror consecințe se reflectă și în nivelul apei; în caz de vreme rea, cu greu se poate inspecta cu atenție traseul. Dacă în ultimele zile operațiunile s-au concentrat în zona dintre podurile Romano și Orsaria, în ultimele ore patrulele s-au mutat în zona Manzano.

Între timp, Parchetul a ordonat anchete tehnice în cazul morții Biancăi și Patriziei și al dispariției lui Cristian. Nu se cunoaște natura anchetei, dar se presupune că au fost făcute pe telefonul mobil al Patriziei, cel de pe care au fost efectuate cele patru apeluri la 112. Telefonul a fost găsit încă perfect funcțional în râu în timpul căutării victimelor, potrivit Il Gazzettino.

Cei trei tineri se aflau pe o insulă de pietriş din mijlocul râului când apa a crescut. Au rămas blocaţi acolo, iar înregistrările video îi arată cum se îmbrăţişează pentru a evita să fie luaţi de apă. Tentativele de salvare au eșuat, iar cei trei tineri au fost luați de apă. Trupurile fetelor, Bianca și Patrizia, au fost găsite nu departe de locul dispariției.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *