Actualitate

După alerta cu bomba la Aeroportul de la Chișinău, Smiley și The Motans, blocați la Chișinău. Cursa București – amânată

Smiley și Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, se numără printre sutele de pasageri care urmau să zboare de pe Aeroportul de la Chișinău, astăzi dimineața, 4 iulie, când a fost anunțată alerta cu bombă. Cursa cu care artiștii urmau să zboare la București a fost amânată cu o oră și jumătate. Aeronava, care ar fi trebuit să decoleze la 9.30, a zburat la 11.00, scrie TV8.

O moldoveancă, fiind și ea pasageră blocată pe aeroport în momentul anunțării alertei cu bombă, a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu cei doi cântăreți, pe care i-a surprins afară, în fața aeroportului.

„Cam așa a început zborul spre Istanbul…cu o alertă cu bombă pe aeroport și socializare sub cerul albastru…PS: le-am mulțumit pentru talent”, a scris Nighina Azizov în dreptul fotografiei cu Smiley și Denis. 

Menționăm că, Smiley, trupa The Motans și Inna au cântat duminică, 3 iulie, la festivalul muzical Kaleidoscop, care a avut loc la Grădina Botanică din Chișinău. 

Vă amintim că astăzi, 4 iulie, în jurul orei 07.10, polițiștii de frontieră din punctul de trecere Aeroportul Internațional Chișinău au fost alertați despre o posibilă minare a Aeroportului.

Imediat după primirea informației, angajaţii Poliţiei de Frontieră au anunțat toate entitățile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate, la fel au fost mobilizate toate echipele de intervenție ale serviciilor specializate ale MAI: IP Botanica, Departamentul Situații Excepționale Serviciul Bomb-Tehnic și altele.

Ulterior, s-a dovedit că alarma este falsă. În această dimineață toate persoanele au fost evacuate, după ce a fost anunțat că este alertă cu bomba la aeroport.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *