Actualitate

După ce unioniștii i-au dat la bot lui Dodon și l-au scos din Președinție, Igor Nicolaevici vrea să se răzbune

Fostul președinte, Igor Dodon s-a arătat extrem de supărat de protestul reprezentanților Alianței pentru Unirea României în fața casei sale de locuit. Pe lângă faptul că liderul PSRM a numit protestatarii niște „idioți”, Igor Dodon a acuzat partidul PAS și președintele țării de aceste acțiuni, numind formațiunea AUR o „dubincă” a PAS-ului. Despre acest lucru a vorbit Igor Dodon în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Primul în Moldova.

„Soția mă sună și îmi trimite video cu protestul din fața casei. Acești idioți s-au dus să protesteze la mine acasă. Eu am copii, soție. Vreți să protestați, mergeți la sediul formațiunii, la parlament, dar nu-mi veniți acasă. Pentru așa ceva „se dă în bot”. Pur și simplu noi nu vom face asta, posibil, la momentul actual” , a menționat Dodon.

Amintim că românii cu dublă cetățenie din diaspora au votat masiv împotriva lui Dodon al alegerile prezidențiale, unde acesta a suferit o înfrângere lamentabilă.

Nu este prima dată când Dodon amenință că „va da la bot”, cu câteva zile înainte să fie măturat de la președinție, vocifera aceleași amenințări.
 
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *