Social

Ea este șoferința care a provocat accidentul șocant din Iași: Beată la volan, a ucis patru muncitori

Un autoturism s-a ciocnit cu o autospecială de mentenanţă a drumurilor, în municipiul Iaşi, opt muncitori fiind prinşi sub maşină în urma impactului. Patru persoane au murit şi alte patru au fost transportate la spital în urma accidentului.

Potrivit publicației locale Ziarul de Iași, femeia care a provocat accidentul mortal se numeşte Adina Iuliana Ghervase, are 38 de ani, şi locuieşte în Valea Lupului. Aceasta se afla la volanul unui autoturism Alfa Romeo şi circula cu viteză dinspre capăt Păcurari către Fundaţie.

În curba de la AMRS, femeia a pierdut controlul volanului a urcat pe trotuar, a lovit colţul unei case şi apoi a lovit în plin un grup de muncitori care lucrau la asfaltarea unui canal de pe şosea. Femeia a fost testată cu aparatul Drager care a arătat o valoare de 0,42 mg/alcool pur în aerul expirat. Un alt cincilea muncitori este rănit grav, la spital, având ruptură de splina.

Potrivit ISU Iaşi, în urma accidentului, mai multe persoane au fost prinse sub un autoturism, acolo fiind trimise două echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de prim-ajutor calificat şi trei echipaje de la SAJ, relatează news.ro

“Echipajele de intervenţie au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanţă a drumului şi a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului public. În urma evenimentului au rezultat opt victime, dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *