Horoscop

Eclipsa de Lună în Taur 28 octombrie. Aplicăm logica pentru a rezolva problemele

Sezonul eclipselor de toamnă se încheie cu o eclipsă de Lună pe 28 octombrie, la ora 23:14 în Taur, pe Nodul Lunar Ascendent. Prin acest eveniment astrologic, se trasează deja noile sarcini pentru cel puțin următoarele 6 luni. Soarele a eclipsat Luna, ceea ce înseamnă că intuiția este practic nulă – trebuie aplicată logica pentru a rezolva problemele.

Taurul este cel mai material semn al zodiacului. Eclipsa în acest semn va aduce agitație, confuzie, orientând uneori spre cumpărarea de bunuri inutile și de slabă calitate. Încercați să economisiți resursele, atât fizice, cât și financiare, cântăriți mai întâi argumentele pro și contra și apoi luați orice măsură.

Perioada Lunii în creștere de data aceasta este foarte provocatoare, deoarece este un coridor al eclipselor. Dar deja după eclipsa de Lună din 28 octombrie, treptat viața va intra pe cursul obișnuit. Pentru a nu fi dezamăgit în această zi, în a doua jumătate a lunii octombrie ar trebui să vă măsurați achizițiile cu necesitatea, sensul, cantitatea și calitatea.

Între 27 și 29 octombrie, este mai bine să nu faceți lucruri care sunt foarte importante pentru dumneavoastră. Eclipsa de Lună în Taur este guvernată de Venus care călătorește în semnul Fecioarei, unde are un statut slab. În același semn se află un punct karmic negativ – Luna Neagră, care favorizează tezaurizarea patologică, crește dorința de a tezauriza pentru viitor.

Este foarte important în această eclipsă de Lună să vă mențineți un echilibru interior în situații dificile, să vă forjați relații și să nu cădeți, deviind de la esența voastră. Nu te trăda pe tine, aspirațiile și principiile tale! Următoarea eclipsă în Taur va avea loc pe 30 octombrie 2031.

Eclipsa de Lună din 28 octombrie 2023 încheie un anumit ciclu de doi ani, asociat cu seria Saros 7 S, care are o energie grea. Anii acestei serii Saros sunt enumerați mai jos:

21 august 1933 Eclipsa de Soare în Leu

04 septembrie 1933 Eclipsă de Lună în Pești

01 septembrie 1951 Eclipsă de Soare în Fecioară

17 august 1951 Eclipsă de lună în Vărsător

11 septembrie 1969 Eclipsă de Soare în Fecioară

27 august 1951 Eclipsa de Lună în Pești

23 septembrie 1987 Eclipsă de Soare în Fecioară

07 octombrie 1987 Eclipsă de Soare în Berbec

03 octombrie 2005 Eclipsă de Soare în Balanță

17 octombrie 2005 Eclipsă de Lună în Berbec

14 octombrie 2023 Eclipsă de Soare în Balanță

28 octombrie 2023 Eclipsa de Soare în Taur

25 octombrie 2041 Eclipsă de Soare în Scorpion

08 noiembrie 2041 Eclipsă de Soare în Taur

Eclipsa de Lună din 28 octombrie 2023 este în interesul viitorului, deoarece se va afla pe Ascendentul Lunar. Zilele de dinaintea și de după eclipsă ar trebui să fie dedicate regândirii, dacă este posibil finalizării sau aducerii la un nou nivel a afacerilor și proiectelor de anvergură începute de la sfârșitul anului 2021.

Sezonul eclipselor de toamnă 2023 aduce schimbări cardinale care pot schimba viața și perspectivele la 180 de grade. În această perioadă, merită să fii cât mai atent la evenimentele care au loc, să prețuiești relațiile și resursele și să înveți să fii sincer.

Eclipsa de Lună are loc doar în timpul Lunii pline. Pe 28 octombrie, Luna se va afla în semnul Taurului, iar Soarele în semnul Scorpionului. Această Lună Plină ne pregătește pentru transformare și transformare a zonelor noastre de confort, a ceea ce ne-am obișnuit și ceea ce s-a construit imperceptibil în viața noastră. Taurul este axat pe confort, stabilitate, constanță, răbdare și rezistență. Scorpionul este gata să lupte pentru teritoriul său, pentru ceea ce îi place, ceea ce își dorește. Aceste două semne colorează eclipsa de lună (lună plină) cu intransigență, determinare și voință în atingerea scopului lor. Dar contribuie, de asemenea, la creșterea stresului, crește probabilitatea unor situații dificile și extreme.

Viitoarea eclipsă din Taur va fi resimțită în primul rând de cei care au planetele personale (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte) sau cuspidele caselor cuprinse între 1° și 10° Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Femeile și copiii sunt, de asemenea, mai afectați de o eclipsă de Lună. Dacă vă regăsiți pe lista persoanelor “norocoase”, asigurați-vă că respectați măsurile de siguranță. Aceste reguli de bază sunt importante și pentru cei care nu cunosc particularitățile hărții lor natale:

Monitorizați cu atenție situațiile, întâlnirile, sugestiile, gândurile care vi se întâmplă. Eclipsa evidențiază momente semnificative.
Amânați începerea unor proiecte noi și încheierea unor afaceri importante. Riscul este un lucru nobil, dar nu în timpul eclipselor!
Nu luați decizii importante. Nu vă grăbiți! Cel mai probabil, nu veți putea face schimbări! Idei vizitate în mod neașteptat, acordați timp de gândire.
Fă-ți ordine: emoții, reacții, gânduri și sentimente.
Scăpați de vechile lucruri inutile, negative. Faceți o curățenie generală.
Este timpul să renunțați la obiceiurile proaste. Nu mai mâncați sau beți conflicte interne. Schimbă-ți viața acum!
Încercați să închideți datoriile. Nu reacționați la iritanții externi, evitați să vă dați seama de relații în această perioadă. Certurile se pot prelungi timp de 9 sau chiar 18 ani, iar jignirile provocate – au un efect de bumerang.
Supravegheați-vă sănătatea și bunăstarea. Prevenirea bolilor cronice este obligatorie!
Manipulările serioase cu aspectul este mai bine să le amâni. Excepție: cazurile de urgență.

În pofida complexității emoționale a acestei Luni pline, există o oportunitate de a simți o trăire interioară a sufletului. Pentru a ajuta la a rezista ritmului general al vieții va fi la ordinea zilei, inclusiv în casă, comunicarea cu persoane mature pe plan intern, înțelepciunea generațiilor, ocupația creativității non-standard. În ziua eclipsei și a lunii pline este bine să îți faci timp pentru munca interioară, să expiri toate grijile zilei, iar în momentul lunii pline să te conectezi la energia pozitivă.

Eclipsele sunt provocate de ciclurile solar-lunare, dar despre natura manifestării lor, diferite unele de altele. Eclipsa de soare afectează întotdeauna activitățile noastre externe. În acest moment, oamenii comit mai des acțiuni impulsive, pripite, încearcă să aibă totul deodată, creează o atmosferă de agitație și haos. Soarele îi afectează în mod deosebit de puternic pe bărbați: ei devin mai irascibili, intoleranți, iar caracterul lor se transformă într-o bombă cu ceas.

Eclipsa de Lună afectează starea noastră interioară. Mulți se simt epuizați, își amintesc greșelile din trecut, cad în stări apatice și depresive. În aceste zile este dificil să formulezi gânduri, există o ceață în cap, vrei să te ascunzi de toată lumea și să fii singur.

Luna afectează în special femeile și copiii în mod deosebit de puternic: apar stările de plâns, toanele și anxietatea.

Anotimpurile cu eclipse contribuie la schimbări rapide și profunde în toate domeniile vieții și activității umane. Ele sunt catalizatori ai proceselor mondiale, transformând sistemele de relații internaționale. Este perioada evenimentelor de criză, dar criza ajută la creștere, la curățarea de vechiul și nepromițătorul cu formarea ulterioară a unei noi realități. Este doar o altă etapă a evoluției. Iar dacă cineva nu este pregătit pentru schimbare și creștere, există mari riscuri de a-și complica viața. Prin urmare, ar trebui să abordăm astfel de perioade dificile într-un mod practic și pragmatic, să dobândim experiență și să învățăm bine lecțiile de viață. Conștientizarea, maturitatea psihologică, iubirea de sine – este vorba despre Personalitate!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *