Horoscop

Eclipsa de soare din 14 octombrie 2023. Sentimentele și emoțiile sunt greu de controlat

Pe 14 octombrie, va avea loc o eclipsă de Soare în Balanță, la Nodul de apus al Lunii – începe ciclul de două săptămâni al coridorului eclipsei. În acest moment este necesar să se cântărească argumentele pro și contra, să se analizeze toate compromisurile convenite anterior.

Nodul Lunar de apus reprezintă trecutul de care trebuie să ne despărțim și să mergem mai departe. Cei care intră corect în eclipsă, vor alege direcția de mișcare spre fericirea lor, vor obține ceea ce doresc, dar care nu vor dori să schimbe nimic – chiar mai mult agravează starea de lucruri existentă. Sentimentele și emoțiile sunt greu de controlat în timpul anotimpurilor de eclipse. Aveți grijă la relațiile parteneriale, dacă vă sunt dragi. În orice caz, începe perioada de reevaluare a acestora, de tăiere a legăturilor toxice, de încheiere a relațiilor care au supraviețuit.

Pe 14 octombrie este așteptată o eclipsă inelară de Soare – Luna va acoperi complet Soarele, va rămâne vizibil doar un inel de lumină care va înconjura Luna. Această serie de eclipse este asociată cu puterea și furia. Principalul lucru este să direcționăm această putere în direcția corectă. Și unde anume, horoscopul personal vă va spune. Obstacolele bruște pot fi eliminate cu ușurință, sau criza manifestată va trece prin viață.

Eclipsa solară inelară din 14 octombrie 2023 are o mare putere de influență asupra evenimentelor la scară globală. Ea aparține seriei 7 S Saros, care este asociată cu Marte și Pluton, stăpânii semnului Scorpionului. Lumea este turbulentă, lumea este destabilizată, tendințele sunt terifiante. Relațiile se intensifică pe toate planurile. S-a atins un nou prag de jos, dar, pentru a se ridica în vârf, trebuie să se împingă înapoi de la el. Exact acest proces începe în ziua de lună nouă, pe 14 octombrie, care este o eclipsă de soare.

În a doua jumătate a lunii octombrie, lucrurile se vor schimba rapid, iar crizele amenințătoare vor fi rezolvate în moduri neașteptate. O escaladare pe termen scurt a ostilităților cu siguranță nu poate fi considerată un indicator pozitiv, dar până în noiembrie multe conflicte vor fi ajuns în faza finală. Transformările la toate nivelurile și în toate domeniile vieții care au început în 2020 nu se vor opri și nici măcar nu vor încetini – vor continua cu o viteză amețitoare. Dar, în același timp, perspectiva sfârșitului lor este deja clară și vizibilă.

Acestea sunt perioade de distorsiuni, diverse greșeli pe care oamenii le fac din cauza particularităților gândirii umane în astfel de zile rare, dar extrem de importante. În special este vorba de eclipsele de soare, când Soarele, Spiritul, Conștiința sunt eclipsate. De aceea, nu este recomandat să se ia decizii cardinale și fatale în perioadele de eclipse. Este necesar să se aștepte finalizarea lor, să se analizeze încă o dată totul și să se tragă concluziile corecte. În 2023, coridorul de toamnă al eclipselor se va încheia cu o eclipsă de Lună pe 28 octombrie. Tot ceea ce se întâmplă în eclipse este foarte important, programul lor însoțește circumstanțele vieții timp de cel puțin șase luni. Și, în unele cazuri, poate fi relevant timp de 9 sau chiar 18 ani.

Fiecare persoană are eclipse solare și lunare natale – prima după naștere. O mică fracțiune de oameni se nasc în eclipse și coridoare de eclipse, dar soarta lor este întotdeauna neobișnuită și semnificativă pentru societate. Într-o anumită măsură, seria Saros determină scenariul vieții, deci este important să înțelegem această chestiune, să înțelegem care este cauza problemelor, dar în același timp sunt și punctele de creștere personală. Un horoscop individual conține o mulțime de informații, se pot găsi răspunsuri la toate întrebările.

Eclipsele sunt un moment excelent pentru a înțelege ce se întâmplă în viața ta prin indicii externe și pentru a direcționa evenimentele în direcția potrivită pentru tine. Se crede că această perioadă poate fi deosebit de dificilă pentru cei născuți în timpul sezonului eclipselor. Cu toate acestea, nu totul este atât de clar. Coridorul eclipsei este o verificare a busolei: este aceasta direcția în care vă îndreptați? Îți îndeplinești sarcina de încarnare pe care ți-ai ales-o? Se întâmplă, de asemenea, ca în acest coridor oamenii să primească daruri literale ale destinului, anumite bonusuri care ar fi fost imposibile fără trecerea acestei perioade.

Eclipsa de Soare din 14 octombrie va avea loc în Balanță și va afecta toți reprezentanții crucii cardinale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. Anul acesta va fi deosebit de important pentru cei născuți sub semnul Balanței, dacă ziua nașterii cade în culoarul eclipselor. Deoarece Soarele, însuși principiul vieții, guvernează semnul Leului, reprezentanții acestui semn zodiacal sunt și ei supuși influențelor complexe ale oricărei eclipse solare. Universul te va pune la încercare, îți va arunca în față situații stresante, dar sarcina ta este să ai grijă de tine însuți – încearcă să-ți auzi subconștientul, să simți ce-ți spune fiecare celulă a corpului tău. Furtuna interioară vă împiedică să vă urmăriți gândurile și sentimentele, iar insomnia vă poate copleși. Dacă vă dați seama că este greu – este mai bine să renunțați la afaceri și planuri, să vă odihniți.

Balanța este un semn al relațiilor sociale, al parteneriatului, al romantismului. Eclipsa de Soare în acest semn favorizează situațiile conflictuale, indiferența față de partener, un climat psihologic nesănătos în echipă. În cuplu, sunt probabile înstrăinarea și răcirea sentimentelor. Pot exista contradicții internaționale grave, dispute teritoriale, până la apariția unor noi focare de ostilitate.

Eclipsa de Soare îi afectează, în primul rând, pe bărbați, pentru că este semnificantul lor. Mai des decât de obicei în această perioadă vor veni vești despre pericolele în care au fost soți, tați, în general, toți membrii sexului puternic. Pe fondul ostilităților active pot apărea decese în masă ale militarilor. Cu toate acestea, viața își urmează drumul ei, adică o rutină o înlocuiește pe alta. Iar acest lucru înseamnă că și trecerea de la armonia interioară la furtuna emoțională face parte din noi. Ciclurile solar-lunare ne învață nu doar să îmbrățișăm cu căldură noile oportunități, ci și să trecem cu demnitate prin momentele dificile.

Deoarece o eclipsă de soare este întotdeauna o lună nouă, este momentul potrivit pentru a ne gândi dacă facem eforturile potrivite și dacă ne îndreptăm în direcția corectă. Dacă vă dați seama că v-ați rătăcit, este necesar să puneți punctul pe i – nu vă puteți întoarce înapoi, atât la propriu, cât și la figurat. Eclipsa de Soare va ajuta să înțelegem de unde își au originea tot felul de probleme.

Logica nu funcționează într-o eclipsă de soare, orice este teoretic posibil. Luna eclipsează Soarele – oamenii sunt conduși de instinctele primare, de subconștientul, care este mai mult legat de nivelul animalic de dezvoltare și de activitatea de viață. Lupta pentru supraviețuire, pentru resurse duce întotdeauna la războaie și la distrugerea celor slabi. În lumea animală, acesta este procesul de selecție naturală. Dar în lumea civilizată acționează alte principii, cel puțin așa ar trebui să fie.

De curând a început un nou ciclu karmic – din 3 octombrie Luna Neagră se află în semnul Fecioarei, ceea ce își pune amprenta și pe coridorul de toamnă al eclipselor 2023. Atât eclipsa de Soare, cât și cea de Lună sunt guvernate de Venus, care se află în apropierea punctului karmic negativ al Lunii Negre. Înșelăciunile și neînțelegerile, accidentele, pierderea de bani sau faptul că trebuie să cheltuiești mulți bani se vor întâmpla mai des decât de obicei în a doua jumătate a lunii octombrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *