Ultima oră

Eduard Baghirov a aterizat la Moscova

"Nu am avut probleme sa trec hotarul. Chiar dacă am fi călătorit cu muzică, țigani și cognac e puțin probabil să fi apărut întrebări – atât e de rea acolo guvernarea.

Intenționez să vizitez Moldova, când voi mai dori. Acolo în curând se va schimba puterea, iar cazul meu a fost unul politic. Împotriva mea în toată Moldova au fost doar două persoane: Președintele Marian Lupu și Procurorul general Valeriu Zubco.

Nu știu cum toate cele întâmplate îmi vor afecta viața. Acum am ajuns acasă și sunt fericit.” a declarat bloggerul Eduard Baghirov pentru Gazeta.ru

UPDATE [16:30] Potrivit bloggerului rus Roustem Adagamov, Baghirov se află la Moscova. 

Potrivit top.oprf.ru, Baghirov a aterizat astăzi pe aeroportul Domodedovo. Potrivit colegului său, redactor al portalului Litprom, Baghirov se simte bine şi "va locui toată viaţa în Rusia".După ce la 13 octombrie, instanţa de judecată a decis ca bloggerul rus, Eduard Baghirov, poate fi cercetat "în arest la domiciliu", astăzi, 19 octombrie, instituţiile de drept ale R. Moldova nu cunosc unde se află acesta, anunţă Ziarul de Gardă

Baghirov nu s-a mai prezentat la Procuratură, aşa cum fusese stabilit, iar instanţele abilitate cu executarea «arestului la domiciliu» nu cunosc unde ar putea fi acesta.

Potrivit unor surse din cadrul procuraturii, instanţa de judecată Centru ar fi dispus astăzi schimbarea măsurii de arest. Deoarece Baghirov nu a fost prezent, dar nici de găsit, el ar fi fost anunţat în căutare generală. 

Comentaţi: Cum a reuşit Baghirov să părăsească teritoriul R. Moldova?

Sursa: Ziarul de Gradă

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *