CSI / Rusia

(EGIPT) Un avion cu trupurile a 162 de victime a decolat spre Sankt-Petersburg

Aparatul, de tip Iliușin 76, are ca destinație orașul Sankt-Petersburg,unde este așteptat luni, în jurul orei 02.00 GMT.

Un avion Airbus A321-200 al companiei ruse companiei ruse Kogalimavia, cunoscută și sub numele de Metrojet, având la bord 224 de persoane, toți ruși cu excepția a trei ucraineni, s-a prăbușit sâmbătă dimineața în deșertul Sinai, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din stațiunea Sharm el-Sheik, cu destinația Sankt-Petersburg.

Mai multe mii de persoane au adus un omagiu duminică seara în al doilea oraș al Rusiei celor 217 pasageri și 7 membri ai echipajului decedați în catastrofa aeriană, cea mai gravă din istoria țării.

Conform lui Viktor Sorocenko, directorul Comitetului Interguvernamental pentru Aviație (MAK), avionul s-a rupt în aer, un alt responsabil rus, Aleksandr Neradko, explicând că aceasta s-a întâmplat ‘la mare altitudine’. "Distrugerea a avut loc în aer și fragmentele s-au împrăștiat pe o suprafață mare, de circa 20 de kilometri pătrați", a declarat Sorocenko, citat de agențiile de presă ruse, precizând că este "prea devreme pentru a fi trase concluzii".

sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *