Ultima oră

Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul ”Gala Bute”

Elena Udrea a plecat acasă pentru a aștepta decizia Înalta Curte de Casație și Justiție de la București. Deputata a declarat că a trebuit să vorbească despre lucrurile pe care le-a făcut ca ministru și că nu e nimic din ce ar putea spune despre Traian Băsescu care ar putea fi obiectul unei acuzații sau denunț.

”Niciodată nu aș declara ceva mincinos. Nu este nimic din ceea ce știu eu despre Traian Băsescu care ar putea fi subiect de acuzație sau de denunț”, a spus deputata.

Deputata a declarat că este tristă că lucrurile pe care ea le-a făcut cu bună credință în timpul manadatului ei de ministru sunt puse acum sub semnul întrebării.

”Nu sunt chiar cu ochii înlăcrimați. Sunt dezamăgită că o mulțime de oameni nu au curaj să îți asume ce au făcut. O mulțime de bărbați că nu puteau să respire dacă nu le dădea voie Elena Udrea. Eu am îndemnat angajații în în 2010 să meargă la DNA dacă cineva le cere mită în numele meu”, a spue Udrea.

Elena Udrea a declarat că a fost un ministru bun.

”Dacă în calitate de om politic am făcut multe greșeli, multe nu îmi sunt străine din modul în care acționează politicienii, ca ministru am fost un ministru bun. Nu mă refer la lucruri ilegale. Sunt un politician ca mulți alții, cu bune și cu rele, dar sunt mai cu bună credință ca majoritatea și mai onestă pentru că am curaj să spun anumite lucruri”, a mai spus deputata.

Referitor la acuzațiile care i se aduc, deputata a spus că sunt ”jenante”.

”E jenant să spui că la doi ani după ce au luat mită, mi-au plătit mie o masă. Bani de o masă aveam și eu”, a subliniat Udrea.

Elena Udrea a precizat că toată lumea se preface că nu știe cum sunt finanțate campaniile electorale și a îndemnat jurnaliștii să îi întrebe pe Victor Ponta și pe Klaus Iohannis cum și-au finanțat ei campaniile.

”Știam că Dorin Cocoș finanța campaniile PDL”, a mai spus deputata.

Referitor la condițiile din închisoare Udrea a declarat că este și vina miniștrilor pentru condițiile de acolo.

”Pedeapsa este privarea de libertate, nu umilirea, nu dezumanizarea, nu îmbolnăvirea lui. Și din cauza noastră sunt acele condiții”, a subliniat fostul ministru.

De asemenea, Elena Udrea a declarat, referitor la denunțătorii ei, că după trei luni de arest chiar și cel mai puternic om cedează și spune ce vrea să audă procurorul.

Sursa: romanialibera.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *