Ultima oră

Elev BĂTUT de profesoară, pe holul școlii

Învățătoarea neagă, însă, acest lucru. Incidentul a fost văzut și de asistenta medicală, care i-a luat apărarea elevului. Cazul este investigat de poliția din localitate.

Incidentul a avut loc ieri, în timpul unei pauze. Elevul povestește că a fost bătut de profesoara de clasele primare, pentru ca l-ar fi atins, din întâmplare, pe copilul acesteia.

Colegii de clasa ai copilului spun ca sora medicală a fost cea care l-a scos pe băiat din mâinile profesoarei. Aceasta, însă, în fata camerei spune ca a văzut doar cum învățătoarea discuta cu elevul.

Profesoara acuzată ca l-ar fi bătut pe băiat, neaga acest lucru. Ea spune ca nu este pentru prima data când acest elev îi lovește copilul.

Deși în coridor sunt camere de supraveghere, incidentul nu a fost filmat, s-a grăbit să ne spună directoarea școlii. Și asta pentru că sistemul nu funcționează. Ea susține că nu știe deocamdată ce s-a întâmplat, iar de acest caz se ocupa poliția din localitate.

Polițistul de sector susține că a primit o sesizare de la școala și urmează să investigheze acest caz. Mai mult, el va solicita imaginile filmate de camerele de supraveghere, iar administrația școlii va fi obligata sa i le pună la dispoziție.

protv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *