Eveniment

Elevi de la liceul românesc din Tiraspol vor călători la Iași gratuit de Ziua Unirii Basarabiei cu România

Aceștia vor călători gratuit cu trenul „Unirea” tur-retur pe cursa Chișinău-Iași (Socola). Scopul evenimentului este de a susține aspirațiile și eforturile majore pe care le depun profesorii și elevii români din stânga Nistrului pentru păstrarea vie a limbii române în regiune, anunță organizatorii.

Nu doar liceenii din Tiraspol se vor bucura de sărbătoarea Unirii la Iași. Calea Ferată din Moldova lansează un nou concurs în contextul împlinirii a 98 de ani de la Ziua Unirii Basarabiei cu România. Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să dea like paginii oficiale de facebook a Căii Ferate din Moldova, să distribuie poza de concurs și să scrie, în comentarii, un catren din „Hora Unirii”, operă literară scrisă de Vasile Alecsandri.

Participanții care vor îndeplini condițiile vor fi înregistrați și vor fi fi selectați aleatoriu prin intermediul programului RANDOM.ORG. Lista câștigătorilor va fi publicată joi, 24 martie, pe site-ul și pagina oficială de facebook a CFM. În cadrul concursului vor fi oferite 98 de bilete gratuite pentru o călătorie tur-retur cu trenul pe cursa Chișinău-Iași.

Sursa: InfoPrut

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *