Actualitate

(EMOȚIONANT) Ghimpu despre primarul liberal al orașului Sângera care s-ar fi împușcat în cap: A fost un bun ROMÂN

Mihai Ghimpu, liderul formațiunii din care făcea parte edilul, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant. „În urma trecerii la cele veșnice a D-lui Mihai Lari, primarul orașului Sângera, mun. Chișinău, conducerea și colegii de Partid adresează sincere condoleanțe familiei îndoliate, părinților și celor apropiați. A fost un OM pe care l-am apreciat și prețuit cu toții, pentru calitățile sale, a fost un bun român, un luptător pentru cauza națională de reîntregire a neamului românesc, a fost un specialist în administrație publică locală, pe care multe orașe și sate și l-ar fi dorit. A fost OMUL, care mereu a răspuns cu „PREZENT”, care s-a jertfit pentru comunitatea din care a făcut parte, care a muncit mult, ca să schimbe aspectul orașului Sângera, dar și viața concetățenilor lui”, se menționează în mesajul președintelui PL.

Totodată, Ghimpu a scris că echipa Partidului Liberal își manifestă compasiunea şi sprijinul moral pentru familia ui Mihai Lari, care trec prin clipe grele. „Este un moment încărcat de durere și pentru fiecare dintre noi. Fie ca Dumnezeu să dăruiască familiei cuprinse de durere şi tuturor celor care l-au iubit şi preţuit, mângâiere şi întărire sufletească. Cu gândul şi cu sufletul suntem alături de familie și părinți. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, 

Mihai Lari era la al treilea mandat de primar al orașului, după un mandat deplin (1993-1999) și unul de interimar (2009-2010), a fost reales la ultimele alegeri (2015) cu un scor scontat garantându-i și majoritatea de consilieri în Consiliul Local. În trecut a fost șef la Direcția Implementare și supervizarea proiectelor din cadrul Direcției Generale „Transport public și căi de comunicații” a Consiliului municipiului Chișinău. Mai mulți consilieri ai CL Sângera au declarat că primarul nu avea probleme în familie, avea o situație financiară stabilă, nu avea probleme cu vecinii, sătenii și nu se cunoștea să aibă conflicte ori dușmani. 

TIMPUL.MD


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *