Eveniment

Enciclopedia „Atlasul Zoologic”, nelipsit în biblioteca ta

Conceput de Tudor Cozari și redactat de Mihai Papuc, Atlasul Zoologic, prin imaginile sale impresionante te va induce într-o lume a imaginației, deoarece multe dintre acestea vor fi pentru prima dată studiate de către noi, multe fiind incluse în cartea roșie. Astfel, atlasul include peste 600 de specii de animale prezentate în aproximativ 1300 de imagini color, care au fost realizate în diverse zone biogeografice ale ariei studiate, atât din țara noastră, cât și dintr-o bună parte a spațiului românesc, dar și din alte teritorii învecinate.

De menționat, că Atlasul Zoologic este structurat în două compartimente: Diversitate și Ecologie. Astfel, primul include diversitatea lumii animale, iar al doilea, se referă la ecologia animalelor.

De asemenea, la sfârșitul atlasului găsim și un index al speciilor în limbile latină și română, ușurându-ne astfel, căutarea oricărei insecte sau
animal.

Lucrarea merită să fie răsfoită de la mic până la mare și să ocupe un loc aparte în colecția noastră de lecturi.
Proiectul a fost finanțat de Fondul Ecologic Național și realizat cu concursul Universității de Stat din Tiraspol, cu sediul la Chișinău.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *