Externe

Energoatom: Ocupanții ruși vor încerca să conecteze centrala nucleară Zaporojie către Crimeea și Donbasul ocupate temporar

După cum a menționat compania, bombardarea și deteriorarea de miercuri a două linii de comunicație de înaltă tensiune ale centralei nucleare Zaporojie ocupate temporar de sistemul energetic al Ucrainei, este o altă încercare a ocupanților de a reconecta centrala nucleară la sistemul energetic rus, transmite UNIAN.

Ocupanții ruși vor încerca să conecteze centrala nucleară Zaporojie către Crimeea și Donbasul ocupate temporar. Este raportat de Energoatom pe pagina sa de Telegram.

Cum a raportat compania, bombardamentele de aseară și deteriorarea a două linii de comunicație de înaltă tensiune ale centralei ocupată temporar de sistemul energetic al Ucrainei este o altă încercare a ocupanților de a reconecta centrala nucleară la sistemul energetic rus.

„În viitorul apropiat, vor încerca să repare și să conecteze liniile de comunicație ZNPP în direcția Crimeei și Donbasului ocupate temporar”, se menționează în raport.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *