Actualitate

Este o minune pentru organism. Ce beneficii îți aduce apa argintată

Virtuțile argintului au fost cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Vechii egipteni, românii și grecii îi cunoșteau puterile tămăduitoare. Încă de acum 4.000 de ani, vindecătorii chinezi foloseau ace de argint, atunci când făceau acupunctura.

Navigatorii își transportau apă în vase de argint, ca s-o păstreze proaspătă în lungile lor călătorii pe mări și oceane și ferită de riscul contaminării. Cert este că această soluție funcționă perfect.

În Evul Mediu, aristocrații nu se îmbolnăveau, în timp ce epidemiile făceau mii de victime în rândul populației sărace.

Explicația ar fi ca bogății își permiteau să folosească tacâmuri de argint și să mănânce și să bea din vase de argint, ceea ce le oferea protecție, imunitate la bolile vremii.

Apa păstrată în vase de argint are proprietățile unui antibiotic extrem de eficient. Esistă în magazinele naturiste suspensii de apă cu ioni de argint.

Tratamentul poate suplini antibioticiele și uneori poate să fie chiar mai eficient decât acestea, fără nici un fel de efecte secundare. Produsele pe bază de argint coloidal sunt realizate din particule fine de argint suspendate în lichid – argintul este utilizat de asemenea în fabricarea bijuteriilor şi a plombelor dentare.

Sursa: realitatea.net 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *