CSI / RusiaInternaționalRăzboiUcraina

”Este un cuțit înfipt în spate”. Moscova trece la insulte adresate lui Erdogan, după eliberarea comandanților Azov

Autoritățile ruse nu se pot împăca cu decizia Turciei de a-i elibera unilateral pe comandanții batalionului Azov care au ajuns acasă în Ucraina.

Mai mult, începerea construcției în Ucraina a unei fabrici pentru producția de drone turcești și declarațiile președintelui turc Erdogan cu privire la intrarea Kievului în NATO au stârnit indignarea Moscovei.

Șeful comisiei pentru apărare și securitate a Camerei superioare a parlamentului rus, Viktor Bondarev, a declarat într-un comentariu pentru TASS că Turcia se transformă dintr-o țară neutră pentru Rusia într-una neprietenoasă.

Potrivit acestuia, Ankara a înjunghiat Federația Rusă în spate.

„Un astfel de comportament nu poate fi numit altceva decât un cuțit înfipt în spate”, a spus el.

Potrivit politicianului rus, Turcia ar fi făcut pași radicali față de Rusia în legătură cu planurile Moscovei de a rezilia acordul privind cereale. Politicianul rus a calificat deciziile lui Erdogan „proste și impulsive”.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Turcia este în primul rînd o țară NATO ! Prietenie adevărată nu poate exista între Turcia și Rusia . Rusia a devenit un stat nefrecventabil , fără prieteni sinceri , o paria a comunității internationale !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *