Lumea

“Este un vis devenit realitate” – Mike Tyson și-a deschis prima cafenea din canabis în Amsterdam

Mike Tyson, un simbol al boxului, a dezvăluit că este un “vis devenit realitate” după ce și-a deschis prima cafenea în Amsterdam.

De când a agățat mănușile în cui, bărbatul de 56 de ani a creat un imperiu al canabisului, unde este mândrul proprietar al unei ferme de iarbă de 40 de acri în California.

Fostul campion la categoria grea a dezvăluit în 2020 cum fumează iarbă în valoare de aproximativ 33.000 de lire sterline pe lună, după ce a intrat în afacerea cu marijuana în 2016.

“Iron Mike” și-a extins imperiul în Europa, unde a deschis o cafenea în capitala Olandei.

Ușile sunt acum deschise la Coffeeshop Tyson 2.0, care se află pe Spuistraat 222 – la câțiva pași de faimosul Red Light District.

Și, fiind proprietarul sârguincios care este Tyson, americanul a insistat că a “încercat și testat” toate produsele disponibile în magazin.

Într-un comunicat de presă, Tyson a comentat noua sa afacere: “Este un vis devenit realitate să deschidem prima noastră cafenea în Amsterdam.

“Coffeeshop Tyson 2.0 va cufunda fanii într-o experiență completă în care se vor putea bucura de produsele mele preferate Tyson 2.0 așa cum o fac eu.

“Le-am încercat și testat pe toate și abia aștept să împărtășesc cu Europa unele dintre cele mai iubite și neînvinse produse ale mele.”

Adam Wilks, CEO al Tyson 2.0, a adăugat: “Amsterdam este un oraș cu o cultură profund bogată, care l-a transformat într-una dintre cele mai importante destinații din lume, fiind vizitat anual de peste 18 milioane de turiști.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *