Femeia

Eşti pregătită să îmbraci o rochie vaporoasă?

Exclude sarea din alimentaţie
Deşi mâncarea fără sare este destul de greu de consumat, trebuie să se renunţe, cel puţin, la obiceiul de a mânca foarte sărat. Sodiul are proprietatea de a reţine apa în ţesuturi, iar acest lucru, la rândul său, blochează toxinele în organism.

Renunţă la mezeluri
Aruncă din frigider alimentele procesate, care au fost produse cu ajutorul aditivilor. Aromele, conservanţii sau coloranţii care se regăsesc în mezeluri pot influenţa kilogramele şi favorizează apariţia celulitei. Salamul, crenvurştii sau parizerul pot fi înlocuite foarte uşor cu un grătar sau carne fiartă. Un sandvici cu grătar şi salată verde e mult mai delicios!

Nu uita de apă!
Dar uită de sucurile carbogazoase din comerţ. Consumă cât mai multă apă, ceai neîndulcit sau sucuri naturale preparate acasă. În cura de detoxifiere alege apa plată.

Fără vicii!
Fumatul, cofeina şi alcoolul nu sunt tocmai ingredientele la care trebuie să apelezi în timpul detoxifierii. Dacă vrei să obţii o curăţare complexă a organismului, e mai bine să renunţi complet la ţigări. Cofeina şi alcoolul pot fi consumate în cantităţi mici şi numai la distanţă de câteva zile.
Numai în acest caz, detoxifierea te va ajuta să şi slăbeşti. Te vei simţi mult mai energică şi vei face mult mai uşor faţă unui regim alimentar echilibrat. Consumă cât mai multe crudităţi, salate, carne uşoară de pui sau peşte, iar în patru săptămâni vei putea observa şi efectele.
Şi încă un sfat ce nu trebuie neglijat: înainte de a începe un regim sau o dietă de detoxifiere, ar trebui să-i faci o vizită medicului tău, pentru a vedea dacă starea de sănătate îţi permite sau nu să urmezi o astfel de cură.

Timpul Suplimentu Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *