Internațional

EUROPA LEAGUE: „Cadou” din Belarus pentru Sheriff

Campioana în exerciţiu a R. Moldova, Sheriff, s-a confruntat pe propria arenă cu FC Tiraspol. După cum era şi de aşteptat, discipolii lui Andrei Sosniţki au repurtat o victorie categorică, cu scorul de 3-0 şi au urcat pe treapta secundă a Diviziei Naţionale.

Adversarul de joi al nistrenilor, din grupele Europa League, BATE Borisov a obţinut doar o remiză (1-1) în campionatul din Belarus, în meciul cu Torpedo Jodino, şi, pentru a-şi asigura prematur titlul, trebuie să aştepte următoarea etapă. În meciul cu Torpedo s-a accidentat unul din atacanţii de bază din lotul lui BATE, Artiom Konţevoi, astfel că fundaşii tiraspoleni vor răsufla mai uşor în meciul de joi de la Minsk.

În campionatul Olandei, AZ Alkmaar a repurtat o dramatică victorie în disputa cu Feyenoord, formaţie care nu-şi poate reveni după distrugătorul 0-10, în jocul cu PSV din etapa precedentă.

Aproape de performanţa lui PSV a fost şi ultima echipă din grupa E a Ligii Europa, Dinamo Kiev. Jucătorii din capitala Ucrainei i-au destrămat cu 9-0 pe adversarii de la Ilicioveţ Mariupol. Acesta reprezintă un scor-record în istoria campionatului din ţara vecină.

Joi, în cadrul etapei a patra în grupa preliminară E din Europa League se vor confrunta: BATE şi Sheriff (La Minsk) şi Dinamo – AZ (la Kiev).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *