Sport

Europa League: Seara decisivă pentru echipele românești – Mlada Boleslav vs FCSB (20:00) și AEK Atena vs CSU Craiova (21:00)

Mlada Boleslav vs FCSB (de la ora 20:00), în direct pe ProTv România

Meciul tur: FCSB – Mlada Boleslav 0-0

Meciul va fi condus de o brigadă din Belgia. La centru se va afla Jonathan Lardot, acesta fiind ajutat de asistenții Florian Lemaire și Romain Devillers. Al patrulea oficial a fost desemnat Nathan Verboomen.

Dacă va trece de Mlada, FCSB va juca împotriva celor de la Vitória Guimaraes (Portugalia), pe 22 și 29 august. Vitória Guimaraes a trecut în turul trei preliminar de Ventspils (Letonia), scor 9-0 la general (3-0 în tur; 6-0 în retur).

AEK Atena vs CSU Craiova (de la ora 21:00), în direct pe Look Plus

Meciul tur: CSU Craiova – AEK Atena 0-2; Au marcat: Mantalos (60′), Livaja (85′)

În cazul în care va trece de AEK Atena (Grecia), Craiova va evolua în play-off cu Sparta Praga (Cehia) sau Trabzonspor (Turcia), prima partidă fiind programată <acasă>. Cele două echipe au terminat la egalitate în tur, scor 2-2. Partidele din play-off-ul Europa League se dispută la 22 şi 29 august.

Partida va fi condusă de o brigadă din Franţa. La centru se va afla Jerome Brisard, ajutat la cele două linii de către Benjamin Pages și Francois Boudikian. Al patrulea oficial a fost desemnat Johan Hamel.
 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.