Sport

Europa League: Seara decisivă pentru echipele românești – Mlada Boleslav vs FCSB (20:00) și AEK Atena vs CSU Craiova (21:00)

Mlada Boleslav vs FCSB (de la ora 20:00), în direct pe ProTv România

Meciul tur: FCSB – Mlada Boleslav 0-0

Meciul va fi condus de o brigadă din Belgia. La centru se va afla Jonathan Lardot, acesta fiind ajutat de asistenții Florian Lemaire și Romain Devillers. Al patrulea oficial a fost desemnat Nathan Verboomen.

Dacă va trece de Mlada, FCSB va juca împotriva celor de la Vitória Guimaraes (Portugalia), pe 22 și 29 august. Vitória Guimaraes a trecut în turul trei preliminar de Ventspils (Letonia), scor 9-0 la general (3-0 în tur; 6-0 în retur).

AEK Atena vs CSU Craiova (de la ora 21:00), în direct pe Look Plus

Meciul tur: CSU Craiova – AEK Atena 0-2; Au marcat: Mantalos (60′), Livaja (85′)

În cazul în care va trece de AEK Atena (Grecia), Craiova va evolua în play-off cu Sparta Praga (Cehia) sau Trabzonspor (Turcia), prima partidă fiind programată <acasă>. Cele două echipe au terminat la egalitate în tur, scor 2-2. Partidele din play-off-ul Europa League se dispută la 22 şi 29 august.

Partida va fi condusă de o brigadă din Franţa. La centru se va afla Jerome Brisard, ajutat la cele două linii de către Benjamin Pages și Francois Boudikian. Al patrulea oficial a fost desemnat Johan Hamel.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *