Politică

Europarlamentarul român Siegfried Mureșan, la Chișinău: „România este și va fi întotdeauna cel mai mare susținător al R. Moldova”

„România este și va fi întotdeauna cel mai mare susținător al Republicii Moldova. Acum, mai mult decât oricând, trebuie să ajutăm oamenii din Republica Moldova”, a declarat luni, 20 februarie, europarlamentarul român Siegfried Mureșean, la întrevederea pe care a avut-o cu Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu, potrivit Ziarul Național.

Cei doi oficiali români au discutat aspecte de cooperare dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova și rolul României pentru consolidarea parcursului european al țării noastre dar și despre securitatea regională, asistența UE pentru dezvoltare, agenda internă, cooperarea în domeniile economic și comercial.

„Stabilitatea și prosperitatea R. Moldova sunt importante pentru securitatea UE și a Europei în ansamblu”, a conchis Ambasadorul Țurcanu.

Menționăm că Siegfried Mureșan este președintele Delegației Parlamentului European la Comitetul parlamentar de asociere UE – Republica Moldova și participă la cea de-a 10-a sesiune ordinară a Adunării Parlamentare „Euronest”, care are lor în premieră la Chișinău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *