Social

Eurovision Song Contest 2023: „Avem ordinea de desfășurare pentru Marea Finală a Eurovision care va avea loc sâmbătă, 13 mai”

Marea finală a celui mai important concurs muzical din Europa va avea loc în seara de 13 mai. Cea de-a 67-a ediție a Eurovisionului este găzduită de orașul Liverpool, prima semifinală având loc pe 9 mai și a doua, pe 11 mai. Republica Moldova este reprezentată de Pasha Parfeni, cu piesa „Soarele și luna”, care vor evolua cu numărul 18.

„Avem ordinea de desfășurare pentru Marea Finală a Eurovision Song Contest 2023, care va avea loc sâmbătă, 13 mai. Am avut cele două semifinale, care ne-au oferit 20 de calificări care s-au alăturat țărilor BIG FIVE și campioana în vigoare a Concursului, Ucraina. Și acum suntem pregătiți pentru Marea Finală de sâmbătă seara, ordinea de desfășurare pentru care a fost decisă la primele ore după cea de-a doua semifinală de joi seară”, citează Eurovision.

EBU
Sursa: EBU

Menționăm că Pasha Parfeni va evolua sub numărul 18 pe scena de la Liverpool, în Marea Finală a Eurovision Song Contest 2023 pe data de 13 mai.

Vă amintim că pentru reprezentantul Republicii Moldova pot vota doar telespectatorii din afara țării.

EBU
Sursa: EBU

Pe 13 mai, Marea Finală ESC 2023 poate fi urmărită în direct pe TV Moldova 1 sau online pe canalul oficial de Youtube Eurovision Song Contest.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *