ExterneRăzboi

Evaluare britanică: Rușii pun presiune pe forțele ucrainene în timp ce se regrupează pentru noi ofensive

Ocupanții ruși mențin presiunea pe forțele ucrainene în timp ce se regrupează pentru a încerca noi ofensive în viitorul apropiat, afirmă ministerul britanic al apărării în evaluarea de marți dimineața.

Ce spun serviciile secrete militare britanice:

Trupele rusești continuă să obțină progresiv mici câștiguri teritoriale în regiunea Donețk, Rusia susținând că a preluat controlul asupra orașului Hrihorivka.

De asemenea, forțele rusești își continuă asaltul de-a lungul rutei principale de aprovizionare E-40 spre orașele Sloviansk și Kramatorsk.

Rușii mențin probabil presiunea militară asupra forțelor armate ucrainene, în timp ce se regrupează și se reconstituie pentru noi ofensive în viitorul apropiat.

Este posibil ca deficitul de personal al forțelor armate ruse să forțeze Ministerul rus al Apărării să apeleze la recrutări netradiționale.

Aceasta include recrutarea de personal din închisorile rusești pentru Compania militară privată Wagner. Dacă este adevărat, această mișcare indică probabil dificultăți în înlocuirea numărului semnificativ de victime rusești.

Sursa: Hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *