Internațional

Ex-arbitru ecuadorian arestat pentru trafic cu heroină

Fostul arbitru de fotbal din Ecuador, Byron Moreno a fost reţinut în aeroportul Kennedy din New-York pentru contrabandă cu heroină.

În timpul verificării din incinta aeroportului, el a avut un comportament suspect, prin ce a atras atenţia forţelor de ordine. În timpul percheziţionării, pe corpul său au fost găsite lipite 10 pachete de polietilenă conţinând heroină, cu o greutate totală de aproape 10 kilograme.

Astfel, Byron Aldemar Moreno Ruales a fost încătuşat imediat şi trimis după gratii.

„Fluieraşul” ecuadorian a avut parte de aventuri mai puţin legale şi pe terenurile de fotbal. În ediţia 2002 a Campionatului Mondial din Coreea de Sud. El a oficializat scandalos meciul din cadrul optimilor de finală dintre selecţionata ţării gazdă şi Italia, partidă care s-a încheiat cu victoria asiaticilor în timpul suplimentar.

Ulterior el a avut parte de meciuri dubioase şi în campionatul intern al ţării sale. După meciul cu cântec dintre Deportivo şi Barcelona, din septembrie 2002, el a fost suspendat pentru 20 de meciuri, însă după ispăşirea pedepsei, el nu a mai revenit pe gazon, luând decizia să-şi încheie cariera de arbitru.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *