Politică

Ex-președintele Igor Dodon, suspectat de corupție și considerat omul Moscovei, se teme ca Maia Sandu va lichida Partidului Socialiștilor

Ex-președintele Igor Dodon consideră că autoritățile ar putea lichida și Partidul Socialiștilor, dacă le va reuși să o facă cu partidul “Shor”. Dodon a menționat că guvernul a menționat Partidul Socialiștilor în argumentele sale pentru lichidarea lui “Shor”.

“Maia Sandu încearcă să facă tot posibilul pentru a-și lichida oponenții. E clar cu mine – am o condamnare, sunt un oponent politic, ei mă tem. Nu știu ce intenționează să facă cu Ion Ceban. Scopul e unul singur – distrugerea tuturor oponenților”, a spus Dodon.

La întrebarea dacă intenționează să înființeze o partid propriu, Dodon a spus că trebuie să discute cu colegii din PSRM dacă există amenințarea liquidării partidului.

“Am spus că după consultări cu toate consiliile raionale vom discuta cu colegii din PSRM și vom gândi împreună dacă există un risc de lichidareaa PSRM. Pentru că, așa cum vedeți, ei vor să liquideze partidul “Shor” și în textul argumentelor pentru lichidare, au menționat și PSRM.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *