Ultima oră

Experţi americani au ajuns la Fundurii Vechi

Ron Stratton, împreună cu managementul SRL Total-Gnatiuc din satul Fundurii Vechi, raionul Glodeni, au efectuat o evaluare detaliată a tuturor compartimentelor actuale ale abatorului şi au stabilit cerinţele sanitar-epidemiologice ce trebuie întrunite pentru asigurarea siguranţei alimentare. Ulterior, expertul a elaborat schiţe detaliate pentru reproiectarea sau construcţia în cadrul abatorului a podelei, obiectelor sanitare, schemei de amplasare a cablurilor electrice, încăperilor pentru refrigerare, elevatoarelor etc. Concomitent, Ron Stratton a oferit managementului întreprinderii consultanţă în ce priveşte selectarea materialelor de construcţie şi a echipamentului necesar, precum şi a elaborat un grafic schematic al lucrărilor de reconstrucţie şi modernizare a abatorului.

„Urmărim, în primul rând, crearea unor condiţii sanitare conforme celor mai înalte standarde în domeniu”, afirmă Lidia Gnatiuc, reprezentantă a managementul SRL Total-Gnatiuc. „De asemenea, am dori sa contribuim prin exemplul propriu la intensificarea proceselor de modernizare şi dezvoltare la nivelul regiunii în care trăim şi, poate, al întregii ţări”, susţine Lidia Gnatiuc.

La rândul său, expertul american Ron Stratton este convins că intenţia soţilor Gnatiuc de la Fundurii Vechi are şanse reale de succes şi este dispus să contribuie cu experienţa şi eforturile proprii la realizarea acestei idei. „

Abatorul din proprietatea SRL Total-Gnatiuc are o capacitate de sacrificare şi prelucrare primară a cărnii de circa trei tone pe zi. Total-Gnatiuc mai dispune, de asemenea, de o minifermă pentru producerea laptelui şi a cărnii, iar recent a beneficiat de asistenţă orientată spre creşterea productivităţii acesteia din partea altui expert american.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *