Social

Explozii la Sergheevca: Un angajat al unui Centru de reabilitare al R.Moldova a decedat, iar alții cinci au fost răniți. Ce mesaj a transmis Ala Nemerenco?

Un angajat al unui Centru de reabilitare al Republicii Moldova a decedat, iar alții cinci sunt răniți în urma Jurnal.md.

„Ministerul Sănătății deține în Sergheevca un Centru de reabilitare pentru copii. Este un sanatoriu renovat, cu condiții bune, copiii cu probleme de sănătate din Republica Moldova având posibilitatea să beneficieze de servicii medicale de reabilitare pe litoralul Mării Negre.

Cu regret activitatea lui a fost stopată în perioada pandemică și numai am pregătit planuri pentru reluarea activității, și a venit războiul.

În urma atacului Centrul nu a avut de suferit grav, doar geamurile cazangeriei fiind făcute țăndări.

Dar cu regret am fost anuntați că 5 colaboratori ai Centrului sunt răniți și unul a decedat, ei toți locuind în clădirea care a fost afectată de bombardamente.

Acești oameni pașnici au făcut zilele copiilor Moldovei mai frumoase, s-au ocupat de reabilitarea lor cu mult drag si dăruire și le dorim din suflet recuperare totală.

Familiei colegului decedat exprimăm profunde condoleanțe si păreri de rău …

Nimic mai groaznic decât războiul. Suntem niște fericiți atât timp cât nu zboară rachete pe de-asupra noastră, prețuiți aceasta. Restul toate pot fi rezolvate” a transmis Ala Nemerenco.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Nu este o practică normală (sănătoasă) ca un stat să dețină pe teritoriul altui stat proprietăți în afara celor diplomatice (i.e. ambasade) sau istorice (i.e monumente istorice). Litoralul din RO este plin de sanatorii unde în acord cu omologii din RO asemenea activități pot avea loc. Aceste proprietăți probabil fiind de pe vremea sovietică trebuiau demult vândute dar sunt convins că și aici că mai peste tot sunt scheme și scheme. Parcă pe YouTube încă îi postat un reportaj făcut de o companie media de tip avertizor din RM în această direcție acum vreo 3 ani și ceva !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *